Din 1:a headhunter inom all försäljning!

Kontakta Oss!

Vår långa resa inom retail med sälj, service & rekrytering!

Vi har arbetat inom Retail i många år och drivit egna butiker. Både på kedjenivå och med premium butiker. Både i retails glansdagar, i upp och nedgångar. Vi har öppnat nytt, byggt om utvecklat och avvecklat butiker. Det har givit oss en gedigen erfarenhet ifrån de flesta roller i branschen. Vi har arbetat med rekrytering, coachat, utbildat och vidareutvecklat våra medarbetare.
Det bästa kvitto man kan få är när en medarbetare går vidare i branschen till högre positioner.

Dessutom har vi arbetat som anställd, VD, i olika styrelser, produkt & marknadsråd m.m. Det innebär att vi kan sätta oss in i både företagets och kandidatens roll för bästa matchning. Vi kan sälj & service! Vi har passion för mötet med människan, att skapa relationer och att skapa försäljning!

RetailWork | Din 1:a Headhunter Inom All Försäljning!

Det har varit fantastiskt spännande och lärorika år fulla av förändringar. För varje år som går så är förändringarna större och snabbare. Vi ser en framtid idag, en annan imorgon. De som inte hänger med står tyvärr som förlorare.

Vi är rekryteringsföretaget med den stora personliga prägeln. Vi strävar efter nöjda kunder och kandidater. 

Vi har en arbetsmarknad full av arbetssökande. Vi har en arbetsmarknad full av lediga tjänster. Det kräver ett gediget arbete för rätt matchning. Här kommer vår långa och breda erfarenhet väl till pass. En stor utmaning är också att hitta varandra i det ständiga bruset. Då behövs en headhunter. Testa oss!

Står vi för samma värderingar? Låt oss samarbeta!

Vi vill vara rekryteringsföretaget du tänker på. När du tänker effektivitet, tillgänglighet, rättvisa och jämnställdhet. 

 

Vi vill vara rekryteringsföretaget du tänker på. När du letar headhunter inom service & försäljning till bra pris.  

 

Vi vill vara rekryteringsföretaget du tänker på. När det gäller bemötande, återkoppling och en positiv kandidatupplevelse

Vi är rädda om miljön, står för rättvisa och jämställdhet. Tror lika mycket på en yngre som en äldre kandidat. På RetailWork tror vi på dig som människa och din viljekraft! Vill få dig som kandidat att känna stolthet över ditt arbete, att vara en ambassadör för ditt företag. Oavsett ålder, kön eller etnicitet.

 

Vår passion är sälj & service! Vi vill samarbeta med dig som tycker detta är viktigast!

Vi hittar din nya stjärna och kandidatens drömjobb. Tror på att ha kul på jobbet med en avslappnad atmosfär. Att alla arbetar i ett team och strävar mot samma mål. Vi tror på ett hållbart samhälle och med gemensamma ansträngningar når vi en bättre värld.
 
Vi är rekryteringsföretaget med den personliga prägeln. Service för oss är engagemang och att leverera värde. Strävar efter nöjda kunder och kandidater genom ha effektiv process och ge bra service. Noggrann uppföljning och snabb återkoppling med värdefull feedback. 

Stimulera de 5 sinnena för ökad upplevelse i den fysiska butiken

Det finns fantastiska möjligheter att lyckas idag. Med den ständiga förnyelsen utav tekniken och digitaliseringen. Men att människan alltid kommer att vara en viktig faktor, det vet vi.  Som aldrig kan konkurreras ut helt. Hur mycket påverkas branschen utav nya köpmönster? Nya generationers köpvanor?  Mycket! Vinnarna inom retail branschen är de som hänger med i dessa snabba förändringar, som ser fördelen med förändringar.

 

Det finns både bra och dåliga nyheter för branschens framtid      – Plug and play

De goda nyheterna är att det är en ständig förändring inom detaljhandeln. De dåliga nyheterna är att det är en ständig förändring inom detaljhandeln.

Nyckeln till framgång är att ligga steget före både kunder och konkurrenter. Att vara innovativ våga förändra för att attrahera nya kunder. Men samtidigt att vara  genuin och personlig för att skapa förtroende och behålla sina kunder.

RetailWork | Din 1:a Headhunter Inom All Försäljning!

Hur mycket tekniken än tar över kan den aldrig konkurrera med det fysiska när det gäller människans 5 sinnen.

Synen-hur det ser ut i entré, skyltfönster och resten utav butiken. Hörsel- att det spelas passande musik på lagom volym. Känsel- att du i butik kan känna på varorna du vill köpa på nätet. Smak- det handlar ju främst om matvarubutiker, att erbjuda smakprov. Men varför inte bjuda på något även i andra butiker? Doft- detta har talats om ett bra tag men få har anammat. En butik som tagit tillvara detta är bolia. Så fort du hör bolia kanske du inte kan identifiera deras logotype men du vet hur dom luktar. Strålande!

Omni kanal handlar om sättet att kommunicera med kund. Förr fanns EN kanal, säljare – kund. Nu förväntar sig kunden att kunna kommunicera med dig och ditt företag 24/7. Och var som helst, som via mail, tele, i din chatt eller hemsida, fysiskt och i dina olika sociala media. Dessa kanaler bör vara sömlösa för bästa upplevelse hos kund. Smidighet och effektivitet är viktigt. Allt ifrån sättet att kommunicera med kund till olika betalningsmetoder. Det gäller att kunna interagera med kunden på det sättet kunden vill. 

Ska vi starta ett samarbete?

Delar du vår syn på vikten av sälj & service för företaget? Känner du förtroende för vår kunskap och erfarenhet? Fyll i dina uppgifter nedan och skicka. Vill du hellre maila hello@retailwork.se eller ring Anna 0727-202999

Låt oss prata framtid ihop!

RetailWork | Din 1:a Headhunter Inom All Försäljning!