Blogg om försäljning & rekrytering!

Kontakta Oss!

Följ vår blogg om retail, försäljning & rekrytering!

Hej och välkommen!

Vi vill jämföra besöket här med ett besök i butik. Vi vill att du ska känna dig sugen på att titta in och självklart känna dig välkommen. Vad kan vi hjälpa dig med? Vad vill du läsa om? Är det något du vill läsa mer om? Tveka inte att kontakta oss om dina önskemål. Läser du något du anser vara felaktigt? Tveka inte att kontakta oss även då.

Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och åsikter, men vi väver även gärna in andras åsikter och tänk. Allt för att kunna delge tips och idéer för dig och ditt företag för att öka försäljningen och servicegraden. Men också för att sprida vikten av rätt bemötande. Därför länkar vi gärna till andras inlägg eller artiklar. Eller vill du gästblogga hos oss? Vad kul! Kontakta oss!

Vårt motto är att leverera service av värde, överträffa förväntningar. Att hjälpa dig för att på bästa sätt kunna ge alla kunder den ultimata upplevelsen. Att sälja är att hjälpa, att söka behovet och att lyssna. Att sälja är att ge service. Att sälja är att skapa relationer, långvariga och återkommande. Se till att vårda dina relationer, det vinner alla parter på. Även privat. Tänk också på att ”It takes two to dance tango”!

Ett ämne som ligger oss varmt om hjärtat är återkoppling. Detta främst då vi ser så många bli felaktigt bemötta. Eller ännu värre, total avsaknad av bemötande. Vi är noga med återkoppling till både kunder och kandidater. Allt för bästa kundupplevelse!

4. Blogg Om Retail, Försäljning Och Rekrytering | RetailWork
4. Blogg Om Retail, Försäljning Och Rekrytering | RetailWork

Anna Norlin

Search & Headhunter

I grunden och sedan alla år tillbaka är jag säljare, som brinner för mötet med människan, skapa relationer och göra affärer. Har drivit egna butiker inom detaljhandeln. Där har jag rekryterat, coachat och utbildat säljare. Mesta delen utav tiden har jag tillbringat där det händer. På golvet bland kunder och medarbetare. ”You can’t do business sitting on your ass”. En bra ledare är delaktig, visar och föregår med gott exempel. Har alltså en massa erfarenhet och upplevelser att delge er här.

Nu lägger jag fokus på att hjälpa till att rekrytera inom hela sälj & service branschen. Men hjälper även gärna till att sprida glädje och kunskap. Jag skriver mycket på LinkedIn, både inlägg och artiklar. Så följ mig gärna där. Men målsättningen är att komma igång här igen.

Söker du nytt jobb via LinkedIn?

7 Tips ifrån RetailWork för dig som söker nytt jobb via LinkedIn   Tipsen förutsätter att du vet vad ditt syfte och mål med din närvaro på LinkedIn är. Det kan gälla även dig som har ett bra jobb och inte tänkt byta. Men vad skulle du säga om du blev kontaktad...

läs mer

Ett ännu bättre kundbemötande!

Faktiskt det bästa någonsin!   Detta var från början ett inlägg på LinkedIn om kundbemötande. Som blev väldigt uppmärksammat, gillat och kommenterat. Därför har jag länge funderat på att skriva ett blogginlägg om det. När de nu kom etta på listan och fick unikt...

läs mer

Börja med dig själv

Mår du bra så mår kunden bra!   Vi pratar om hur viktig kunden är, att ge bästa service och överträffa förväntningar. Men om vi tänker lite till, tänk på på dig själv. Innan du kan ge bra service till dina kunder måste du först börja med dig själv. Hur mår du?...

läs mer

Ska vi starta ett samarbete?

Delar du vår syn på vikten av sälj & service för företaget? Känner du förtroende för vår kunskap och erfarenhet? Fyll i dina uppgifter nedan och skicka. Vill du hellre maila hello@retailwork.se eller ring Anna 0727-202999

Låt oss prata framtid ihop!

4. Blogg Om Retail, Försäljning Och Rekrytering | RetailWork